Ohjelmatiedot

Teemme Dinner Show ohjelman pääsääntöisesti asiakkaan toiveiden näköiseksi. Laajan yhteistyöverkoston ja kokemuksemme (vuodesta 1993) uskomme löytävämme ratkaisun vaativampaankin haasteeseen – ota yhteyttä:

info@juhlatalo.com, puh: 0400 6477223

MENNEITÄ:

ODOTETTU IRWIN REVYY – KONSERTTISALEISSA JA DINNERSHOW ILLOISSA!

Ensi-illassa tapahtui Jyväskylän Paviljongissa täydelle katsomolle, kuvassa alla on kuva vauhdikkaasta tunnelmasta ja mahtavista näyttelijäsuorituksista!

irwin 20.10.2011

Katso esittelyvideo (klikkaa)

Kuuntele näyttelijöiden haastattelu (klikkaa), Haastattelijana Teijo Argillander

Irwin-revyyn yhteydessä on mahdollisuus hankkia Irwin-tuotteita, sillä esityspaikkakunnille saapuu myös Irwinin nimikkokauppa, Kauppakeskus Retee, joka vaalii kansantaiteilijan muistoa. Kaikki tuotteet ovat virallisia Irwin-tuotteita. Kirjojen, DVD- ja CD-levyjen lisäksi myynnissä on hyvä valikoima erityisen reteitä paitoja; Irwin-paitoja ja tietenkin revyyn kiertuepaita! Toimintaan ja kauppaan voi tutustua osoitteessa: www.irwingoodman.com.

Irwin Goodman -revyy on päähenkilönsä värikkääseen uraan ja lauluihin pohjautuva mukaansatempaava esitys, joka myös peilaa 60-, 70- ja 80-lukujen ajankuvaa. Juoni kulkee Irwinin laulujen kautta hänen uransa moninaisiin tapahtumiin raottaen esirippua Irwinin tuntemattomampaankin puoleen.

Seppo Tammilehdon käsikirjoittamaa/ohjaamaa ja vahvalla Irwin Instituutin avustuksella luotua Irwin iloittelua tähdittävät:

  • pääroolissa näyttelijä, imitaattori, laulaja Jari Hankela
  • päähenkilön elämän muusana laulaja, näyttelijä Titi Kruus
  • useassa hauskassa roolissa monipuolinen esiintyjä ja puhallintaituri Pekka ”Pablo” Seppä. Häntä ovat aikaisemmin työllistäneet mm. Seitsemän Seinähullua, Pertti Metsärinteen sekstetti, Uusi Iloinen Teatteri, Pyynikin Kesäteatteri ja Tampereen Työväen Teatteri sekä lukuisat tv-toteutukset.
  • säestys Masi Luoman Kieltolaki-yhtye, jonka yhtenä jäsenenä on mm. Alwari Tuohitorvesta ja Manserockista tunnettu Seppo Tammilehto.
  • tanssijat ja taustalaulajat

Tiedustelut: Umpivintti Produktion, Tamsong Music, Suomen Viihdekeskus Oy 0400-647723, Yhteistyössä Irwin Instituutin kanssa.

Ainutkertainen kansainvälinen ohjelma Suomessa vain pikkujouluaikaan!
Pikkujoulut – konsertit – Gospel-konsertit -yritysjuhlat, katso myös: www.juhlatalo.com

Comments are closed.