Great Dinner Show

ds_logomv_originalSuomen Viihdekeskus Oy on rekisteröinyt vuonna 2002 tavaramerkin: Great Dinner Show®

Viihdekeskuksen toiminta kehittyi 1993-2002 entistä enemmän tavallisista yleisötapahtumista myös tilauspohjaisiin yritys- ja ryhmätapahtumiin. Tämän mahdollisti markkinoilla saavutettu hyvä maine, yhteistyöhaluiset sidosryhmät ja tarkoitukseen soveltuvat toimitilat palveluineen.

Tästä johtuen haettiin itse toimintaan enemmän ryhdikkyyttä ja tiettyjä konsepteja markkinoinnin ja toteutuksen avuksi.  Vaikutteita haettiin myös ulkomailta, esimerkkinä ruotsalainen Wallmans Nöjen (www.wallmans.se) ja Playa Del Inglesissä (Bahia Feliz) toimiva, myös ruotsalaisvetoinen, Garbos (www.garbos.es).

Omien toteutettujen tilaisuuksien ja ulkomailta saatujen esimerkkien rohkaisemana tultiin siihen tulokseen, että Suomessakin samantyyppistä konseptia kannattaa kehittää, toki paikalliset olosuhteet ja mieltymukset huomioon ottaen.  Muodollisesti tehtiin tavaramerkin rekisteröinti vuonna 2002  ja toiminnan kehittäminen aloitettiin.
Dinner Show`n idea

Dinner Show sopii erityisen hyvin ryhmille. Näitä voivat olla esimerkiksi yritysten tai yksityisten merkkipäivää viettävät, pikkujouluryhmät, perinteiset konserttiasiakkaat jne. Toivomuksena on kuitenkin käytännön syistä se, että ryhmäkoko olisi vähintään pöytäseurueen suuruinen.

Tarjottavat ohjelma- ja ravintolapalvelut liittyvät johdonmukaisesti illan teemaan. Juhla etenee alusta loppuun saakka niin, että kaikki osat täydentävät mahdollisimman hyvin toisiaan ja kokonaisuudesta tulee todellinen elämys. Dinner Show-illoissa myös osa henkilökunnasta saattaa toimia esiintyjänä tietyltä osin.

Comments are closed.